mojeimage.cz

Roztahnuta pica


roztahnuta pica

Tip - Ačkoli je pro pizzu tradiční kulatý tvar, můžete těsto rozprostřít i po povrchu Rukama těsto postupně roztáhněte do tenkých placek. Položte je na plechy vyložené pečicím papírem a pizzy potřete zbylým olejem a rajčatovou směsí. plech vymažte olivovým olejem, těsto prsty rozetřete po celém plechu a potřete rajčatovou směsí. Ozdobte plátky mozzarelly a lístky bazalky. Pečte 15-20 minut, poté pizzy posypte parmazánem a ihned podávejte.

.

Plech vymažte olivovým olejem, těsto prsty rozetřete po celém plechu a potřete rajčatovou směsí. Ozdobte plátky mozzarelly a lístky bazalky. Pečte 15-20 minut, poté pizzy posypte parmazánem a ihned podávejte. Tip- Ačkoli je pro pizzu tradiční kulatý tvar, těsto můžete také rozprostřít po celé ploše Pomocí rukou těsto postupně roztáhněte do tenkých placek.

.

Rukama těsto postupně roztahujte na tenké placky. Položte je na plechy vyložené pečicím papírem a pizzy potřete zbylým olejem a rajčatovou směsí. Pečte 15-20 minut, poté pizzy posypte parmazánem a ihned podávejte.

.

Podává se: Předehřejte troubu na 190 C (170 C s ventilátorem, plyn 5). Pečte 15-20 minut dozlatova. Prsty postupně roztahujte těsto. Na plech položte pečicí papír a potřete ho olejem a rajčaty. Těsto rozprostřete na plech a potřete rajčetem.

.

Na těsto na pizzu nasypte sýr a přidejte lístky mozzarelly. Vložte do trouby a pečte 10-15 minut. 6 - Tip: pokud máte raději těsto s menší chutí rajčat, potřete ho místo rajčatové směsi olivovým olejem.

.

Předehřejte troubu na 190 °C. Těsto rozdělte na jednotlivé části. Nejprve se snažte vytvořit kouli a poté do ní vložte ruku a mírně ji přes dlaň roztáhněte, až získáte pokud možno kulatý tvar.

.

Plechy na pečení vysypte moukou. Do každého plechu vložte 1 kousek těsta a konečky prstů ho vytlačte až k okrajům. Pečte 10-15 minut nebo dokud nejsou světle zlatavé a křupavé. Vyjměte z trouby a nechte mírně vychladnout.

.

Proměňte večerní pizzu díky našemu snadnému receptu na těstový základ a rajčatovou polevu posypanou rozpuštěnou mozzarellou a bohatými lístky bazalky.

.

Můžete tak vytvořit působivé roztažené pizzy, které vídáte v restauracích. Těsto se snadno připravuje, lze jej zmrazit a zbytky těsta na pizzu lze znovu upéct a vytvořit tak křupavý základ.

.

Příprava lahodné pizzy je snadná, protože naše těsto se dodává předem rozválené a připravené k použití, takže ho stačí položit na plech, potřít rajčaty, přidat oblíbenou polevu a péct v horké troubě pouhých 20 minut. Podávejte s listy a získejte dokonalý oběd.

.

Lehký a křupavý základ pizzy v italském stylu je přelitý pikantní rajčatovou omáčkou a doplněný krásnou mozzarellou. Jednoduchost této pizzy s tenkou kůrkou, která nevyžaduje žádné hnětení, si zamilujete.

.

Je naprosto vynikající! Není to jen těsto - je to lehké těsto plněné ricottou a špenátem, které dělá tuto pizzu něčím jiným. Těsto můžete snadno roztáhnout prsty (není potřeba váleček) a posypat koláč mozzarellou, parmazánem a čímkoli dalším, co máte rádi - tvar je tak jednoduchý, že můžete dokonce udělat jednotlivé pizzy pro každého z rodiny a přátel.

.

rande v posteli

spolecnice hodonin silva

ujfalusi prostitutky

tluste prostitutky

roztažená stará kunda

aktovky pro holky

holky na cestách

malá kunda sex

holky já mám všechny rád

jvs pica

TOPlist
Bing Google